Ολυμπιακός: Να μην εμφανιστεί μπλαζέ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει σκληράδα κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ολυμπιακός: Να μην εμφανιστεί μπλαζέ

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το βράδυ (21.15) το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις. Ουσιαστικά είναι και το πρώτο κανονικό φετινό παιχνίδι στο ΣΕΦ, αφού αυτό με τη Μακάμπι ήταν περισσότερο γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει έτσι την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα ομάδα, αν και θα υπάρχουν πάλι απουσίες.

Ο Ολυμπιακός είναι ασφαλώς το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δεν πρέπει να εμφανιστεί μπλαζέ. Η Ζαλγκίρις έδειξε τι μπορεί να κάνει, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τη Μπαρτσελόνα. Και επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος ο Μπραζντέικις, που θα έχει έξτρα κίνητρο να αποδείξει διάφορα.

Για να πάρει την πρώτη του νίκη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί σκληρός. Και να μην επιτρέψει στη Ζαλγκίρις να κάνει το παιχνίδι της και να πιστέψει ότι μπορεί.

Η διάθεση στην άμυνα είναι το βασικό ζητούμενο, καθώς μέσα από αυτήν θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Την επίθεση δεν την φοβόμαστε, καθώς ο φετινός Ολυμπιακός έχει ένα σωρό παίκτες με ταλέντο στο σκοράρισμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ακόμη σε φάση ρολαρίσματος και μέσα από τα παιχνίδια θα αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και εκείνο που χρειάζεται τώρα είναι να στηρίξει την ομάδα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!