Αγγελόπουλοι: «Τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του Πρίντεζη και του Σπανούλη»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τον Γιώργο Πρίντεζη στο Gala που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του.

Αγγελόπουλοι: «Τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του Πρίντεζη και του Σπανούλη»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στο Gala που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη και τόνισαν πως αυτές οι βραδιές κάνουν τον Ολυμπιακό ξεχωριστό.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αξίζει αυτή η τιμή και στον Γιώργο αλλά και στον Βασίλη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά τα παιδιά. Ο Γιώργος έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό. Και την ψυχή του. Είναι συγκινητικές οι στιγμές και αύριο θα είναι ακόμα πιο συγκινητικές. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό που συμβαίνει. Προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω αυτά που νιώθουμε. Ήμασταν τυχεροί αλλά προφανώς συνετελέσαμε και εμείς για να γίνει όλο αυτό. Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του Σπανούλη και του Πρίντεζη. Προφανώς και εμείς συντελέσαμε για να γίνει όλο αυτό. Κάναμε τα πάντα για την ομάδα και για τα παιδιά. Οι στιγμές που μας έχουν χαρίσει είναι απίστευτες, μοναδικές, οι καλύτερες στις ζωές μας».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Αυτές οι βραδιές και εκδηλώσεις είναι που σε μεγαλώνουν ως σύλλογο. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι νίκες. Οι παίκτες που ακόμα παίζουν αυτά βλέπουν και πώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει και σέβεται τους παίκτες-σημαίες του. Με τον αδερφό μου ζήσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στον Ολυμπιακό, Ευρωλίγκες, πρωταθλήματα. Η διαφορά είναι ότι οι αθλητές σταματάνε κάποια στιγμή, εμείς ακόμα συνεχίζουμε και θέλουμε τίτλους».