Ολυμπιακός: Έγινε πανίσχυρος!

Με την προσθήκη και του Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός έχει πλέον ένα ρόστερ που... τρομάζει!

Ολυμπιακός: Έγινε πανίσχυρος!

Ο Ολυμπιακός σε χρόνο dt έκανε δικό του τον Εβάν Φουρνιέ! Με το που έμαθε ότι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, κινήθηκε αστραπιαία και απέσπασε την υπογραφή του για συμβόλαιο 2ετούς διάρκειας! Με λεφτά συνολικά κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ! Για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι, οι Αγγελόπουλοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείχνοντας ξεκάθαρα πως αφενός τους… πλήγωσε η περσινή χρονιά, κι αφετέρου ότι θέλουν ξανά να δουν τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης!

Οι Αγγελόπουλοι ακολούθησαν τον δρόμο του Γιαννακόπουλου και έριξαν χρήμα, ώστε να γίνει πανίσχυρος ο Ολυμπιακός και να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Αν γινόταν κάτι και με το ΣΕΦ, όλα θα ήταν τέλεια!

Με τον ερχομό και του Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός «τρομάζει» με το φετινό του ρόστερ. Γεμάτος σε όλες τις θέσεις, έχει απίστευτη ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μεγάλα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που έσκασε η είδηση για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γάλλο, οι Πειραιώτες έγιναν το νο1 φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες! Αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναθηναϊκό και τρίτη τη Ρεάλ.

Δίδυμο όπως των Φουρνιέ – Βεζένκοφ, δύσκολα το συναντάς σε άλλη ομάδα. Δύο παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι με κάθε πιθανό τρόπο. Θα είναι φυσικά οι βασικοί άξονες της φετινής ομάδας.

Αλλά πώς μπορείς να παραγνωρίσεις και τους υπόλοιπους παίκτες; Όταν μιλάμε για παίκτες όπως οι Ουόκαπ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Φαλ. Πραγματικά μια ομάδα πανίσχυρη. Και ανυπομονούμε ειλικρινά για τη φετινή χρονιά!

ΥΓ. Η διαγραφόμενη αποχώρηση του Πετρούσεφ δεν πιστεύουμε ότι θα ζημιώσει ιδιαίτερα την ομάδα. Ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε πολύ και θα επιστρέψει μελλοντικά.

ΥΓ2. Για τον Μακ Κίσικ ομολογούμε ότι θα στεναχωρηθούμε εάν φύγει. Μπορεί να έπιασε… ταβάνι, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που τα έδινε όλα σε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές όμως είσαι υποχρεωμένος ακόμη και για τις πιο δύσκολες αποφάσεις.

ΥΓ3. Ο Φουρνιέ θα είναι ο... Ναν του Ολυμπιακού. Ο παίκτης-κίλερ που έλειπε απ' την περιφέρεια.