Πέρεθ για Ματέο: «Εκπροσωπεί ό,τι εκφράζει η Ρεάλ Μαδρίτης»

Τον απολογισμό της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν στο μπάσκετ έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ με ειδική αναφορά στον Τσους Ματέο.

Πέρεθ για Ματέο: «Εκπροσωπεί ό,τι εκφράζει η Ρεάλ Μαδρίτης»

Στήριξη στον Τσους Ματέο έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάνοντας τον απολογισμό για τα πεπραγμένα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν στο μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσα» αναφέρθηκε μετά τη «σκούπα» επί της Μούρθια στους τελικούς της ACB Liga Endesa, λέγοντας ότι ήταν μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα του.

Αναφορικά με τον Τσους Ματέο, κόντρα στα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται από τον πάγκο (κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε), δήλωσε ότι είναι ό,τι εκπροσωπεί ακριβώς ο σύλλογος της Μαδρίτης.

«Ο Τσους Ματέο εκπροσωπεί ό,τι ακριβώς εκφράζει η Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζει τις απαιτήσεις του κλαμπ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Ήταν ακόμα μια εξαιρετική σεζόν για το μπάσκετ της Ρεάλ. Αυτή η θρυλική ομάδα έχει κερδίσει το Σούπερ Καπ, το Copa del Rey και το πρωτάθλημα, κάνοντας χαρούμενους τους Μαδριλένους. Αυτή η ομάδα έχει σπάσει το ρεκόρ με 86 αγώνες και 72 νίκες. Έχει ξεπεράσει δυσκολίες, όμως κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει τα έξι από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα στην Ισπανία».