Dubai BC: «Δεν είναι μυστικό ότι μιλάμε με Ευρωλίγκα» - Πόσο θα είναι το μπάτζετ

Αποκαλύψεις στη συνέντευξη Τύπου της Dubai BC για EuroLeague, Αδριατική Λίγκα, Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και το ύψος του μπάτζετ της ομάδας.

Dubai BC: «Δεν είναι μυστικό ότι μιλάμε με Ευρωλίγκα» - Πόσο θα είναι το μπάτζετ

Μόλις 4 εκ. ευρώ θα είναι το μπάτζετ της Dubai BC που την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τζένεραλ μάνατζερ και συνιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέγιαν Καμενγιάσεβιτς δήλωσε σχετικά:

«Για την προσεχή σεζόν θα έχουμε ένα μπάτζετ 4 εκατ. ευρώ. Έχουμε πίσω μας τη στήριξη της πόλης που μας έδωσε το όνομά της, αλλά πρέπει να βρούμε χορηγούς και να εξασφαλίσουμε τηλεοπτική στέγη. Θέλουμε να είμαστε μια αυτάρκης ομάδας και να μη βασιζόμαστε στην πολιτεία. Σίγουρα θα υπάρχει βοήθεια, αλλά θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα».

Για Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά έχουμε συμφωνήσει. Θέλουμε να είναι κάποιος που να αντιλαμβάνεται τη νοοτροπία των Βαλκανίων και τη φύση της διοργάνωσης»

Για την Ευρωλίγκα: «Έχουμε συζητήσεις μαζί τους εδώ και πολλά χρόνια. Όταν θα μιλήσουμε για είσοδο σε μία ακόμη λίγκα, θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Δεν είναι μυστικό πως μιλάμε με την Ευρωλίγκα και πως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό δείχνει πως αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μια δυνατή αγορά. Υπάρχουν όμως προκαταλήψεις, άγνοια και κάποια άλλα πράγματα που καθυστερούν την όλη διαδικασία, αλλά ελπίζω η κοινή λογική να επικρατήσει στο τέλος γιατί πάντα κερδίζει το όραμα και το πλάνο για την επιτυχία».