Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας περιμένει περισσότερα από τον Μπραζντέικις

O Ίγκνας Μπραζντέικις αδυνατεί να βρει ρυθμό στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένει περισσότερα από εκείνον. 

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας περιμένει περισσότερα από τον Μπραζντέικις

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήρθε στον Ολυμπιακό στις 24 Σεπτεμβρίου. Συμπληρώνονται 3 μήνες που φοράει τα ερυθρόλευκα και ακόμη ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ, δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Αδυνατεί να βρει ρυθμό και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχει δυνατότητες, αλλά ακόμη στον Πειραιά βλέπουμε ελάχιστα από εκείνον. Είναι γεγονός.

Πέρα από την αγωνιστική του εικόνα στο γήπεδο, το λένε και οι αριθμοί του, οι οποίοι είναι αρκετά χαμηλοί. Έχοντας παίξει σε 14 αγώνες, δίχως βέβαια να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής (12,4), έχει αρκετά χαμηλά ποσοστά. Έχει μόλις 3,6 πόντους, αλλά το πρόβλημα είναι πως παρουσιάζεται απελπιστικά άστοχος. Έχει 37,8% στα δίποντα με 14/37 προσπάθειες, 4/19 τρίποντα (21,1%) και 62,5% στις βολές (10/16). Αναμφίβολα είναι θέμα για τον Ολυμπιακό και άπαντες περιμένουν περισσότερα από εκείνον.

Κόντρα στη Βίρτους είχε 2/6 σουτ, προσπαθώντας σε ορισμένες φάσεις να πάρει καταστάσεις πάνω του. Σε ορισμένες στιγμές, μάλιστα, λειτούργησε περισσότερο ατομικά και λιγότερο ομαδικά. Κάπου εκεί οφείλεται και το γεγονός πως πήρε μόλις 3 λεπτά κόντρα στη Βιλερμπάν. Βέβαια, βρήκε τρομερό ρυθμό και ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο «3».

Ο Λιθουανός είναι «πολυεργαλείο». Μπορεί να παίζει από το «2» έως και το «4» και η παρουσία του δίνει βάθος στο ρόστερ, έξτρα λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι παίκτης με δυνατότητες και έχει έφεση στο σκορ. Όλα αυτά, όμως, ακόμη δεν τα βλέπουμε. Στο κομμάτι του σκορ όμως είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Ας μη ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες ξόδεψαν το φθινόπωρο το ποσό των 500.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και έχουν απαιτήσεις.