Όλοι μπαίνουν στην… πρίζα!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήδη έχει αρχίσει να βάζει τους πάντες στην Εθνική ομάδα σε διαδικασία Ολυμπιακών Αγώνων διότι γνωρίζει πως η «γαλανόλευκη» πάει στη Γαλλία για… πόλεμο

Όλοι μπαίνουν στην… πρίζα!

Η Εθνική ομάδα των ανδρών πλέον έχει στο μυαλό της τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παιχνίδια στο τουρνουά της Λιλ, εκεί όπου Ισπανία, Αυστραλία και Καναδάς θα βρεθούν απέναντί τους.

Στη «γαλανόλευκη» υπάρχει η πεποίθηση όμως πως ακόμα έχει γίνει η… μισή δουλειά! Πως δεν τελείωσε η αποστολή αυτής της παρέας απλώς επειδή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε πρώτη φάση ήδη το τεχνικό τιμ έχει πιάσει δουλειά και… ξεψαχνίζει τους αντιπάλους μας. Με τον Βασίλη Σπανούλη προπονητή άλλωστε δεν χάνεται ούτε μέρα!

Άλλωστε ήδη αναζητούνται δύο ομάδες για να δοθούν φιλικά επί γαλλικού εδάφους και πριν η ομάδα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ σχεδιάζεται και το πλάνο της προετοιμασίας.

Με τον τρόπο του ο Σπανούλης δηλαδή βάζει τους πάντες στη διαδικασία να νιώσουν την υποχρέωση να ετοιμαστούν για «μάχες».

Πως τίποτε δεν έχουν καταφέρει με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πως η παραμικρή λεπτομέρεια θα πρέπει να περάσει από το «μικροσκόπιο» διότι ο σκοπός είναι μεγάλος και ο στόχος δύσκολος.

Άπαντες λοιπόν μπαίνουν στην πρίζα. Από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μέχρι τον άνθρωπο που σκουπίζει το παρκέ. Οι προπονήσεις ξεκινούν από την Πέμπτη (11/7) στο κλειστό του Περιστερίου και θα είναι… πόλεμος.

Όλοι συνεπώς θα πρέπει να ετοιμαστούν για τις «μάχες» κυρίως πνευματικά και ο Σπανούλης προσπαθεί να το περάσει σε όλους.

Έχει δίκιο διότι στο Ολυμπιακό τουρνουά οι αντίπαλοι είναι πάρα πολύ καλοί, τα παιχνίδια δύσκολα και το πρόγραμμα… ανηφόρα.

Ισπανία, Αυστραλία και Καναδάς μαζί με την Ελλάδα για δύο θέσεις απευθείας πρόκρισης και η Ελλάδα είναι προφανές πως θα έχει απαιτητική αποστολή.

Φυσικά υπάρχουν ο Γιάννης, ο Καλάθης, ο Ουόκαπ, ο Παπαγιάννης, ο Παπανικολάου και τα υπόλοιπα παιδιά αποφασισμένοι να δείξουν πως δεν πήγαν στη Γαλλία απλώς επειδή πήραν ένα προολυμπιακό στην έδρα τους….