Αποχώρησε από τον Άρη για τη Ντιζόν ο Σαρίφ Κούπερ
Ο Σαρίφ Κούπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Ντιζόν.

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη πλέον ο Σαρίφ Κούπερ (24 χρονών, 1.85 μέτρα), με τους κίτρινους να ανακοινώνουν ότι τον άφησαν ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιζόν.
Ο Κούπερ αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από την Μερκεζεφέντι, μετά την παραχώρηση του Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους στην Μακάμπι. Με την φανέλα του Άρη είχε 14.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο με 36.1% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Greek Basket League και 14.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο με 29.3% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.
Ολυμπιακός: Η... αφύπνιση του Εβάν Φουρνιέ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι ο Sharife Cooper θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν στη γαλλική Ντιζόν.
Ο Αμερικανός γκαρντ Δέχτηκε μία δελεαστική πρόταση από τη γαλλική ομάδα και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea συναίνεσε στη μετακίνησή του. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια