ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η πρόοδος του πρωταθλήματος προϋποθέτει salary cap και δίκαιη διαιτησία»

Όσα ανέφερε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η πρόοδος του πρωταθλήματος προϋποθέτει salary cap και δίκαιη διαιτησία»

Ο Πανιώνιος στο ΔΣ το ΕΣΑΚΕ ζήτησε δίκαιη διαιτησία, δίκαιη κατανομή τηλεοπτικών εσόδων αλλά και salary cap, ώστε να προοδεύσει και να αναπτυχθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Πανιώνιος όπως εκφράστηκε από τον Επιχειρησιακό Διευθυντή, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλο, στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ:

«Για την ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva η πρόοδος και η ανάπτυξη του πρωταθλήματος προϋποθέτει ασφαλώς δίκαιη διαιτησία καθώς επίσης και δίκαιη κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων αλλά και salary cap. Όλα αυτά πρέπει να εξεταστούν συνολικά, με κοινή επιθυμία από όλους και όχι αποσπασματικά ώστε να προοδεύσει το πρωτάθλημα και να γίνει ελκυστικό εμπορικά κι αγωνιστικά.

Είμαστε χαρούμενοι καθώς οι περισσότερες ΚΑΕ βρήκαν απόλυτα λογική την θέση μας με αποτέλεσμα να ζητηθεί εντός δεκαημέρου να κατατεθούν προτάσεις ακριβώς για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος και να γίνει άμεσα νέο ΔΣ σχετικά».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110