Ολυμπιακός: Μπήκε με κούπα στη σεζόν και έπεται συνέχεια!

Η «δίψα» του Ολυμπιακού για τίτλους φάνηκε με το ...καλημέρα της σεζόν 

Ολυμπιακός: Μπήκε με κούπα στη σεζόν και έπεται συνέχεια!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς βάφτηκε ερυθρόλευκο! Στη γουρλίδικη Ρόδο ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 86-85 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ για 3η σερί σεζόν! Στο τέλος της χρονιάς κανείς δεν θα θυμάται τον συγκεκριμένο τίτλο, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος και για τον Ολυμπιακό κάθε τίτλος είναι σημαντικός! Ειδικά όταν έρχεται απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο!

Ο Ολυμπιακός, όπως είχαμε γράψει, θα παρουσιαζόταν διαφορετικός σε σχέση με την εικόνα που έδειξε στον ημιτελικό με το Περιστέρι. Και πράγματι ήταν αλλιώς, βγάζοντας μεγαλύτερο πάθος και ένταση στο παρκέ. Έδειξε να το θέλει περισσότερο και επιστρέφει στο λιμάνι με το Σούπερ Καπ στις αποσκευές του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού ο Σάσα Βεζένκοφ. Το πήρε πάνω του στο τέλος και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη, πετυχαίνοντας μεγάλα καλάθια. Γύρισε από το ΝΒΑ για να επαναφέρει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών και η πρώτη αποστολή της χρονιάς εξετελέσθη, παίρνοντας σπίτι του και το βραβείο του MVP! Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, με τον Βεζένκοφ πέρυσι στο ρόστερ…

Και δεν είναι ο μόνος που επέστρεψε. Μαζί του ξανά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτός, γύρισε «διψασμένος».

Κλείνοντας, θα αναφερθούμε στον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος έκανε σπουδαίο παιχνίδι και έδειξε πόσο πολύτιμη μονάδα είναι για την ομάδα. Και ίσως τώρα να μην βρισκόταν στον Ολυμπιακό, εάν ήταν υγιείς οι Φαλ και Μιλουτίνοφ.

ΥΓ. Πανηγυρισμοί από σήμερα τέλος, καθώς έρχεται το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας, με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν την Παρασκευή στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

ΥΓ2. Αν πάρει μπρος κι ο Φουρνιέ, καταλαβαίνουμε πόσο υπερηχητικός θα γίνει ο Ολυμπιακός!