Περιστέρι: Ανακοίνωσε κι επίσημα τον Τσουργιάννη

Το Περιτστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσουργιάννη.

Περιστέρι: Ανακοίνωσε κι επίσημα τον Τσουργιάννη

Τον Δημήτρη Τσουργιάννη απέκτησε το Περιστέρι. Η κίνηση αποσκοπεί στο βάθος στη θέση «3». Ο 23χρονος φόργουορντ (2,00μ.) αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Elite League και τον στον Πανερυθραϊκό. Έπαιξε σε 32 αγώνες, στους οποίους μέτρησε 5,7 πόντους και 4,2 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Δημήτρη Τσουργιάννη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο 23χρονος φόργουορντ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα μας, στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αλλά και στο Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Τσουργιάννης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2001, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στις θέσεις του σμολ και του πάουερ φόργουορντ.

Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, για να συνεχίσει στον Δούκα, τον Απόλλων Σμύρνης, το Μαρούσι και το Ψυχικό που ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Elite League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Παγκράτι και το Αγρίνιο, ενώ την περσινή σεζόν (2023-2024) φόρεσε τη φανέλα του Πανερυθραϊκού με τον οποίο είχε στην Elite League 5.7 πόντους μέσο όρο και 4.2 ριμπάουντ σε 32 αγώνες.