Γιαννακόπουλος: «Αν το είχα πει εγώ…»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μια ατάκα του Εβάν Φουρνιέ για τα ντέρμπι των «αιωνίων» και ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση της δικαιοσύνης στρέφοντας τα βέλη του και κατά των αδελφών Αγγελόπουλων

Γιαννακόπουλος: «Αν το είχα πει εγώ…»

Μια ατάκα του Εβάν Φουρνιέ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός άναψε... φωτιές.

«All I know is that we have to kick their ass» (μτφ Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να τους τσακίσουμε), είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σταρ, με την ατάκα του αυτή να προκαλεί έντονες συζητήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μήνυμά του στα social media αναρωτήθηκε τι θα γινόταν εάν έλεγε εκείνος τη συγκεκριμένη ατάκα, ενώ εξέφρασε την απορία εάν θα επέμβει κάποιος που δεν θέλει τη βία, έπειτα από την ατάκα αυτή.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να τους κερδίσουμε. Αν είχα κάνει εγώ αυτή τη δήλωση δημόσια θα είχαν πέσει τώρα όλα τα νομικά όργανα της χώρας, θα είχα φάει καταγγελίες για τα πάντα.

Για να δούμε, θα κάνει κάποιος που θίγεται και δεν θέλει την βία εμπράκτως τόσα χρόνια, θα κάνει καταγγελία στον αθλητή του, που το λέει αυτό; Ή εκεί είναι όλα οκ; Απορία απλή ενός ζαλισμένου Αθηναίου», ήταν η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Γιαννακόπουλος ανέβασε νέο στόρι με βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει κοιλιακούς με τη μια μινιατούρα της ευρωπαϊκής κούπας στα χέρια του και να λέει: «Του χρόνου θα κάνω με δύο...»