Μαρούσι: Η ανακοίνωση για Ραντούλιτσα

Ξεκαθάρισε και επίσημα το μέλλον του Ραντούλιτσα στο Μαρούσι.

Μαρούσι: Η ανακοίνωση για Ραντούλιτσα

Για έναν ακόμα χρόνο θα μείνει στο Μαρούσι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα των βορείων προαστίων.

Tη σεζόν που μας πέρασε ο 36χρονος σέντερ μέτρησε 14,4 πόντους και 4,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Με την ανανέωση αυτή το Μαρούσι φαίνεται να κλείνει το ρόστερ του έχοντας κάνει δικούς του τους Έλβαρ Φρίντρικσον, Ίσμαελ Σανόγκο, Σίριλ Λάντζεβαϊν, Γιάννη Καρακώστα, Τζέι Ναγκλ, Τζόναθαν Στόουβ, Κάμερον Ρέινολντς και Γιώργο Τανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Μαρούσι ανακοινώνει ότι με την παραμονή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ολοκληρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Με συνοπτικές διαδικασίες επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ, ο οποίος είχε τεράστια συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας στην χρονιά της επιστροφής της στην Stoiximan Basket League.

Πέρα από τις αναμφισβήτητες αγωνιστικές ικανότητες και επιδόσεις του, ο “Μίρο” δέθηκε με όλο τον οργανισμό. Ένιωσε την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετώπισαν η διοίκηση, οι προπονητές οι συμπαίκτες και κυρίως ο κόσμος που έκανε πολύ γρήγορα το όνομά του, σύνθημα».