Σάσα Βεζένκοφ: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει στον Ολυμπιακό

Οι Ράπτορς θα υποχωρήσουν αργά ή γρήγορα και ο Βεζένκοφ θα έρθει στον Ολυμπιακό

Σάσα Βεζένκοφ: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει στον Ολυμπιακό

Οι Τορόντο Ράπτορς συνεχίζουν να παίζουν με τα νεύρα όλων, γύρω από την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Προφανώς ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του παίκτη, θέλουν να τον παιδέψουν λίγο, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τον αφήσουν ελεύθερο. Στην τελική ο Βεζένκοφ με ανταλλαγή πήγε στο Τορόντο και δεν ήταν δική του επιλογή να βρεθεί εκεί. Άρα έχει κάθε δικαίωμα να πράξει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον ίδιον. Και γι’ αυτόν είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του αγαπημένου του Ολυμπιακού.

Αν έπραξε κάποιο …φάουλ η πλευρά του Βεζένκοφ, ήταν η διοχέτευση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες. Και αυτό πιστεύουμε είναι το πράγμα που ενόχλησε περισσότερο τους Καναδούς. Θα μπορούσε πρώτα να «τελείωνε» με τους Ράπτορς και έπειτα να έβγαινε προς τα έξω η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Τώρα, ό,τι έγινε έγινε και η πλευρά του Βεζένκοφ προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τους Ράπτορς. Ο πρόεδρος των Καναδών είπε ότι υπάρχει καλή επικοινωνία και με τέτοια θα λυθεί το ζήτημα, προς ανακούφιση όλων στον Ολυμπιακό.

Η εξαγορά του συμβολαίου του δείχνει …μονόδρομος για τον Βεζένκοφ ή να γίνει νέα ανταλλαγή και από κει να μείνει ελεύθερος. Όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη και θέλει λίγη υπομονή. Το καλό πράγμα άλλωστε αργεί!