Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι δωδεκάδες του δεύτερου τελικού

Γνωστές έγιναν οι δωδεκάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο τελικό της Basket League.

Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι δωδεκάδες του δεύτερου τελικού

Στις 21:30 θα ξεκινήσει στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε στον πρώτο τελικό και απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη οι «πράσινοι» σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη, τότε θα ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και θα ξαναπάρουν ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Ενόψει του δεύτερου τελικού ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Εργκίν Αταμάν γνωστοποίησαν τους παίκτες που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλη Λούντζη, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Γιώργο Τανούλη και Νικόλα Μιλουτίνοφ.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Τζέριαν Γκραντ, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Δημήτρη Μωραΐτη, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.