Ολυμπιακός: «Έπιασε» Τεόντοσιτς ο Μιλουτίνοβ

Σημαντικό ορόσημο του Νίκολα Μιλουτίνοβ στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό στη Basket League.

Ολυμπιακός: «Έπιασε» Τεόντοσιτς ο Μιλουτίνοβ

Ο ξένος παίκτης του Ολυμπιακού με τις περισσότερες συμμετοχές στη Basket League έγινε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, που ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκω» κόντρα στο Περιστέρι και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος ψηλός στην αναμέτρηση με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έφτασε τις 132 συμμετοχές και πέρασε τον μέχρι πρότινος πρώτο της σχετικής λίστας στο ξένους παίκτες του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοστις.

Παράλληλα με τους 18 πόντους που πέτυχε μπήκε στην 20άδα των σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 978 πόντους, ενώ ξεπέρασε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που είχε 972.

Επιπλέον με τα 11 ριμπάουντ που είχε, ανέβηκε μία θέση και στη σχετική λίστα του Ολυμπιακού για να γίνει ο 7ος ριμπάουντερ του. φτάνοντας τα 667 και ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς που είχε 659.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε μία ακόμα σημαντική στιγμή με τον Κώστας Παπανικολάου να μοιράζει 9 ασίστ που αποτελεί και ρεκόρ καριέρας, με τον αρχηγό να δείχνει ότι ακόμα και στα 34 του χρόνια εξελίσσει διαρκώς το παιχνίδι του.