Σάκοτα: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

Ο Ντούσαν Σάκοτα αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

Σάκοτα: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο φετινό Basketball Champions League, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-71.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντούσαν Σάκοτα σχολίασε την απόδοση των «κιτρινόμαυρων», ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο που ξεκινάμε με τη νίκη. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αν γίνει μια... στραβή στον όμιλο, καθώς είναι μόνο τέσσερις ομάδες και το αποτέλεσμα που θα φέρεις θα το βρεις μπροστά σου στην συνέχεια. Είμαστε ευχαριστημένοι, στο τέλος συμπληρώσαμε και ρόστερ. Φαίνεται ότι πρέπει ακόμα να φτιάξουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Για το αν θα τους βοηθήσουν οι νίκες λόγω του ότι είναι καινούργια ομάδα τόνισε: «Πάντα οι νίκες βοηθάνε και χτίζουν το χαρακτήρα μιας ομάδας. Είμαστε ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα».

Για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας σχολίασε: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ξέρουμε την ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε πρώτα τον όμιλο και μετά βλέπουμε».