Ευρωλίγκα: Δεύτερη η Φενέρ, τρίτος ο ΠΑΟ, τέταρτη η Μονακό - Στο φινάλε η Ρεάλ, νίκη για Παρί (hls)
Τα αποψινά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα

Ξεκίνημα απόψε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και η Φενέρμπαχτσε νίκησε στο Μόναχο με 89-77 τη Μπάγερν. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος. Ο Χέις-Ντέιβις (24π.) πρώτος σκόρερ της Φενέρ. Για τους Βαυαρούς 26 είχε ο Έντουαρντς.
Η Μονακό κέρδισε στην έδρα της Βιλερμπάν με 83-78 και εξασφάλισε την 4η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Ο Τζέιμς 20π. και 7 ασίστ για τους Μονεγάσκους. Απ' την άλλη 20π. και 11ρ. ο Σακό.
Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή νοσταλγία και το ξέφρενο σερί με ΑΕΚ
Σε αδιάφορο ματς η Ολίμπια Μιλάνο νίκησε τη Μπασκόνια με 111-89. ΛεΝτέι (32π.) και Μίροτιτς (23π.) πρώτοι σκόρερ των Ιταλών. Για τους Βάσκους 17 ο Σάμανιτς.
Η Ρεάλ με καλάθι του Ταβάρες στο φινάλε, κέρδισε στο Βελιγράδι την Παρτιζάν με 91-89! Μούσα (15π.) και Ταβάρες (14π.) πρώτοι σκόρερ των Μαδριλένων. Για τους Σέρβους 22 είχε ο Ντέιβις.
Η Παρί επικράτησε εντός έδρας της Άλμπα με 72-63. Χιφί και Γιαντούνεν από 15π. για τους Γάλλους. Ο Μπιν 14 για τους Βερολινέζους.