Ολυμπιακός: Ολοταχώς για την πρωτιά

O Oλυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην EuroLeague και έχει βάλει πλέον πλώρη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην EuroLeague 

Ολυμπιακός: Ολοταχώς για την πρωτιά

Ο Ολυμπιακός νίκησα άνετα τη Βίρτους στην Ιταλία, έκανε επίδειξη δύναμης και στην ουσία καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Σχεδόν άψογα τελειώματα κοντά στο καλάθι, ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο στο +20 (14-34), με 10/11 δίποντα και 11 ασίστ. Μόλις πάτησε το... γκάζι με ένα σερί 17-0, η ομάδα έδειξε την κλάση της και δεν άφησε περιθώρια στους Ιταλούς ώστε να αντιδράσουν.

Οι Πειραιώτες είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το ροτέισον και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Ο Άλεκ Πίτερς απέδειξε πως σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη θα είχε τον ρόλο του βασικού «4αριού», με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος υπέστη διάστρεμμα και πάλι καλά που ο Ολυμπιακός πήρε τον Σέιμπεν Λι, γιατί όπως βλέπετε η σεζόν είναι μεγάλη και οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Ευχή όλων να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλέον πλώρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, όντας πλέον στις +3 νίκες από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Αυτή η θέση ναι μεν δίνει το πλεονέκτημα έδρας, θεωρητικά σου στέλνει έναν πιο βατό αντίπαλο (αν και έτσι όπως πάει δεν είναι απίθανο να τερματίσει εκεί είτε η Ρεάλ, είτε η Μπαρτσελόνα), αλλά δεν σου εγγυάται πως θα πάρεις και το τρόπαιο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, συνεχίζουν ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110