Φενέρμπαχτσε: «Δεν θα στείλουμε παίκτες την εθνική Τουρκίας όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»

Σάλο στην Τουρκία έχει προκαλέσει η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν, στον αγώνα των πράσινων με την Γαλατάσαραϊ , με αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να στείλει παίκτη της ομάδας στην εθνική ομάδα όσο είναι ο Εργκίν Αταμάν προπονητής.

Φενέρμπαχτσε: «Δεν θα στείλουμε παίκτες την εθνική Τουρκίας όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»

Χαμός έχει γίνει στην Τουρκία σχετικά με την χειρονομία του Εργκίν Αταμάν. Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να μην στείλει κανέναν παίκτη στην εθνική ομάδα όσο είναι προπονητής ο Αταμάν. Λίγο νωρίτερα ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε, είχε δηλώσει πως η συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή είναι διχαστική. Οι παίκτες της Φενέρ που αγωνίζονται με την εθνική ομάδα είναι οι Μαχμούτογλου, Σανλί, Μπιμπέροβιτς , Μπιρσέν, Γκαζί και Μέστογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρ: «Η συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή στις 24 Σεπτεμβρίου, μετά τον αγώνα του συλλόγου στον οποίο εργάζεται, είναι γνωστή σε όλους.

Αυτός ο άνθρωπος έχει αποδείξει τον χαρακτήρα του και η στάση του είναι εντελώς αντίθετη σε σχέση με το κύρος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να χαρακτηρίζει τον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας. Η Εθνική είναι η ομάδα μας. Κάθε άνθρωπος που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα και να είναι υπεύθυνος με τη συμπεριφορά του.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε, προς το κύρος του προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, ακόμη και προς τη χώρα μας. Αγνοούμε τη συγγνώμη του!

Αυτό το άτομο ξεπέρασε τα όριά του. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι αποφασίσαμε να μην στείλουμε αθλητές στην Εθνική Ανδρών κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση αυτή, η οποία απαιτεί απαραίτητες ιδιότητες όπως σεβασμός και αμεροληψία».