Μπαρτσελόνα: Μετράει ημέρες ο Γκριμάου…

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν

Μπαρτσελόνα: Μετράει ημέρες ο Γκριμάου…

Ο Ρότζερ Γκριμάου είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση μετά και τον αποκλεισμό με «σκούπα» 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά των play off της ACB.

Μάλιστα το παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του, ενώ το εννόησε ανοικτά και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι πάντα ένιωθε τη στήριξη στο πρόσωπό του και ανέφερε ότι δεν είναι ηλίθιος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει ότι η πορεία της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της περιόδου δεν ήταν καλή.

«Η ισορροπία είναι κακή... Δεν κερδίσαμε τίποτα και εδώ πρέπει να κερδίζουμε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν μετράει. Αυτό πρέπει να το κάνεις στο σημείο που κρίνεται η σεζόν.

Με εξαίρεση τον τελικό του Copa del Rey δεν καταφέραμε να ποτέ να είμαστε εκεί που θέλουμε» τόνισε ο Γκριμάου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα:

«Πάντα ένιωθα τη στήριξη. Πάντα ένιωθα ότι με υποστηρίζουν, αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Η σεζόν δεν ήταν καλή, θα δούμε», κατέληξε ο Καταλανός κόουτς.

Μετά το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει και ο General Manager της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και αμφέβαλε για το αν ο Ρότζερ Γκριμάου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο του συλλόγου: «Πρέπει να σκεφτούμε αν εκείνος είναι ο ένας... Πρέπει να κάνουμε αλλαγές».