Σφαιρόπουλος: «Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας για το πρώτο ματς των τελικών στην Αδριατική λίγκα τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να κοιτάει όλη την σειρά αλλά μόνο το πρώτο παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε πως προπονούνται όλη τη σεζόν για να φτάσουν στους τελικούς

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν κοντράρονται στους τελικούς της ΑΒΑ League, με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου να έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς ολοκλήρωσαν πρώτοι την κανονική διάρκεια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει του Game 1 των τελικών με την Παρτιζάν για την ABA League τόνισε πως η ομάδα του προπονείται όλη τη σεζόν για τους τελικούς, ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του πρέπει να κοιτούν κάθε παιχνίδι μεμονωμένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλη τη σεζόν προπονούμαστε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να παίξουμε στους τελικούς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να ξεκινήσουμε καλά τη σειρά, παίζοντας καλό μπάσκετ.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας. Τους ξέρουμε. Μας ξέρουν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Δεν πρέπει να κοιτάμε όλη τη σειρά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο πρώτο παιχνίδι.

Θέλω να καλέσω τους οπαδούς μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι υπέροχη. Εύχομαι με αυτή την ατμόσφαιρα να δείξουμε την αθλητική κουλτούρα μας σε όλους»