Ολυμπιακός: Ακόμη πιο δυνατός του χρόνου! - Τι κινήσεις έχουν ήδη γίνει

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού θα είναι ακόμη πιο δυνατή τη νέα σεζόν 

Ολυμπιακός: Ακόμη πιο δυνατός του χρόνου! - Τι κινήσεις έχουν ήδη γίνει

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινώσει κάτι ενόψει της νέας σεζόν, αλλά ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται αθόρυβα και θα ανακοινώσουν μαζεμένες τις πρώτες κινήσεις.

Ο Θάνος Νίκλας συνεχίζει κανονικά στο «τιμόνι», μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος. Η διοίκηση τον εμπιστεύεται απόλυτα και δεν υπήρχε λόγος να ψάξει για κάτι άλλο.

Από τις Ελληνίδες, μένουν η Αγγελική Νικολοπούλου (θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν λόγω του τραυματισμού της), η Άννα Σπυριδοπούλου, η Ελεάννα Χριστινάκη και η Ρένια Καρλάφτη! Για τις υπόλοιπες, ερωτηματικό.

Από τις ξένες, συνεχίζει στις ψηλές η Ρεμπέκα Τόμπιν. Νέα πλέι μέικερ θα είναι η Κίρα Λαμπέρτ. Η 27χρονη Αμερικανίδα, ύψους 1.75μ., ήταν φέτος στην ΤΤΤ Ρίγα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει δική του και την Ιβάνα Ράτσα! Η χαρισματική Σέρβα φόργουορντ έπαιζε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σάσαρι. Έκανε τα πρώτα της βήματα εδώ, με τον Πρωτέα Βούλας. Δεν πιάνει θέση ξένης, καθώς έχει την κυπριακή υπηκοότητα.