Pole position ο Νόρις και 1-2 οι ΜcLaren στην Ουγγαρία!

Με τις ΜcLaren των Λάντο Nόρις και Όσκαρ Πιάστρι να έχουν τους καλύτερους χρόνους των κατατακτήριων δοκιμών και να ξεκινούν από την 1η και τη 2η θέση θα δωθεί η έναρξη του grand prix της Ουγγαρίας.

Pole position ο Νόρις και 1-2 οι ΜcLaren στην Ουγγαρία!

Μόνο ΜcLaren θα βρίσκονται στην 1η σειρά εκκίνησης του grand prix της Ουγγαρίας!

Σε θρίαμβο της αγγλικής φίρμας - που πιστοποίησε ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα και είναι ευθέως ανταγωνιστική της Red Bull - εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Oυγκαρόρινγκ!

Τα δύο πορτοκαλί μονοθέσια, θα ξεκινήσουν την Kυριακή (21/07, 16.00) με άδειο δρόμο μπροστά τους αφού όχι μόνο ο Λάντο Νόρις πήρε την πολ ποζίσιον (2η φετινή και 3η καριέρας), αλλά κι ο Όσκαρ Πιάστρι είχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι 1-2, σε εκκίνηση αγώνα, είχε να πετύχει η βρετανική φίρμα από το 2012!

Ο 24χρονος Βρετανός πιλότος ολοκλήρωσε τη διαδικασία με τον καλύτερο χρόνο (1:15:227), αφήνοντας τον ομόσταυλό του πίσω κατά 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει, στο 13ο γκραν πρι της χρονιάς, ο (τρις, σερί, παγκόσμιος πρωταθλητής και επικεφαλής της βαθμολογίας) Μαξ Φερστάπεν, με τους Σάινθ, Χάμιλτον και Λεκλρέρ να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Οι χαμένοι της διαδικασίας ήταν οι Σέρχιο Πέρεθ και Τζορτζ Ράσελ, με τον πρώτο να έχει ατύχημα στο ξεκίνημα των κατατακτήριων δοκιμών (με τον Τσουνόντα) και να τίθεται εκτός (16η η θέση εκκίνησης του), ενώ, ο Άγγλος πιλότος της Mερτσέντες γνώρισε πρόωρα τον αποκλεισμό και θα ξεκινήσει 17ος!