Οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα

Γνωστοποιήθηκαν οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα.

Οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα

Η Skoda ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις στις οποίες θα διατίθεται στη χώρα μας το νέο Elroq. Το βασικό μοντέλο (Elroq 50) διαθέτει μπαταρία 52 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων στον πίσω άξονα. Η Skoda υπόσχεται αυτονομία έως 375 χιλιόμετρα, ενώ το κόστος απόκτησης ορίζεται από τις 34.500 ευρώ.

Το ισχυρότερο Skoda Elroq 85 έχει ως πηγή ενέργειας μπαταρία 77 kWh και εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 286 ίππων. Η τσεχική φίρμα υπόσχεται αυτονομία έως 580 χιλιόμετρα, ενώ το κόστος απόκτησης ορίζεται από 44.900 ευρώ.

Στο εσωτερικό μοιάζει να έχει αντλήσει την έμπνευσή του από το Enyaq. Το μοντέλο έχει λάβει την ίδια κεντρική οθόνη αφής 13 ιντσών για τον χειρισμό του συστήματος infotainment, ενώ η καμπίνα είναι ντυμένη ως επί το πλείστον με ανακυκλωμένα υλικά. Όσο για την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ αυτή ξεκινά από τα 470 L και να φτάνει έως τα 1.573 L.

Το Elroq για το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που χρησιμοποιεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid. Αυτό που κάνει το Elroq να ξεχωρίζει σχεδιαστικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της Skoda είναι η μάσκα στο μπροστινό μέρος, η Tech Deck Face, όπως την ονομάζει.