Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρεμιέρα του CEV Champions League

Στη Βόρεια Μακεδονία η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Στρούμιτσα στα προκριματικά του Champions League.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρεμιέρα του CEV Champions League

Τον πρώτο αγώνα του για τα προκριματικά του Champions League CEV δίνει την Τρίτη (17/9) ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ και η αποστολή αναχώρησε για την Βόρεια Μακεδονία με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση.

Ενόψει του πρώτου φετινού επίσημου και ευρωπαϊκού ματς στην έδρα της πρωταθλήτριας Βόρειας Μακεδονίας, ο Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε: «Αρχίζουμε, αύριο, τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών. Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο διεθνής ακραίος του Θρύλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».