Μιτσέλι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κράτησε χαμηλούς τόνους.

Μιτσέλι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Μετά το break που έκανε στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πέντε χρόνια.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κράτησε χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας πως δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Ο αγώνας ήταν ανοιχτός και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έγινε μάχη. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Στο φινάλε του τρίτου σετ οι αθλήτριές μου έδειξαν την ποιότητά τους. Κάναμε το 2-0 αλλά δεν τελείωσε κάτι ακόμα. Θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι σαν να είναι 0-0. Θα παίξουμε το βόλεϊ μας και πρέπει να το απολαύσουμε. Στο τάιμ άουτ έλεγα ότι τίποτα δεν τελείωσε μέχρι να πέσει η μπάλα κάτω. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στον τρίτο τελικό για να αποδώσουμε στο επίπεδο που μπορούμε».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110