Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τρεις παίκτριες

Τρείς παίκτριες ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός που θα στελεχώσουν την ερχόμενη σεζόν την ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τρεις παίκτριες

Με τα «πράσινα» από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται η διεθνής ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη που διαθέτει αρκετές εμπειρίες, καθώς έχει περάσει από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Θέτιδα, Ηρακλή Κηφισιάς και Χανιά, ενώ έχει παίξει και στη Γερμανία με τη φανέλα της Πότσνταμ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού», δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή της.

Ακόμα οι «πράσινες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ρωσίδας Μπογκομίλα Μπιάρντα για ένα χρόνο, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Ρουμανική Άλμπα Μπλάζι. Η 25χρονη διαγώνιος με έφεση στο σκοράρισμα αναμένεται βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ στις δηλώσεις της για τη νέα πρόκληση στην καριέρα της υποστήριξε: «Γνωρίζω τη δυναμική που έχει το όνομα του Συλλόγου και θέλω να συνδράμω ώστε να κατακτήσουμε και πάλι τα πρωτεία στην Ελλάδα και να κάνουμε ότι καλύτερο στην Ευρώπη».

Δε σταμάτησαν όμως εκεί οι ανακοινώσεις για τον Παναθηναϊκό που έκανε δική του και την 25χρονη Σέρβα ακραία, Καταρίνα Γιόβιτς, που έχει κατακτήσει τίτλους σε Ελβετία, Ν.Κορέα και Ρουμανία, ενώ το 2017 αναδείχθηκε σε κορυφαία παίκτρια στη Σερβία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου. Όλοι γνωρίζουμε για τον Παναθηναϊκό, για την ιστορία του και για τους υπέροχους φιλάθλους τους», δήλωσε σχετικά.