ΑΕΚ: Ανανέωσε η Τσιτσιπλάμη

Η Ελένη Τσιτσιπλάμη ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ανανέωσε η Τσιτσιπλάμη

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Ελένη Τσιτσιπλάμη, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελένη Τσιτσιπλάμη. Η 27χρονη (05/10/1996) διαγώνια, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου, συμπληρώνοντας μία διετία με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ελένη Τσιτσιπλάμη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και την επόμενη χρονιά μέλος αυτής της ομάδας. Θα είναι μια διαφορετική σεζόν, καθώς και η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα όλοι θα προσπαθήσουμε σκληρά να πετύχουμε τους επιθυμητούς στόχους. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και ελπίζω να έχουμε στο πλάι μας τον κόσμο της ΑΕΚ, όπως έγινε και φέτος, γιατί βοηθούν όλοι τους στην προσπάθειά μας με τον δικό τους τρόπο. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».