Φαν Ντάικ: «Μπορούμε να δυσκολέψουμε την Γαλλία»

Ο Ολλανδός στόπερ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι των «οράνιε» με τη Γαλλία στον 4ο όμιλο του Euro 2024.

Φαν Ντάικ: «Μπορούμε να δυσκολέψουμε την Γαλλία»

Ολλανδία και Γαλλία θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα (21/6) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Euro 2024, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να εκτιμά ότι οι «οράνιε» μπορούν να δυσκολέψουν τους «μπλε» στη μεταξύ τους σύγκρουση στη Λειψία.

«Η Γαλλία είναι πάντα σκληρή. Εχουν προφανώς την ατομική ιδιότητα να σε τιμωρούν αμέσως εάν κάνεις ένα και μόνο λάθος», είπε ο αμυντικός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε όμως επίσης ότι εάν είμαστε 100% έτοιμοι και αμυνόμαστε και επιτιθέμεθα καλά ως ομάδα, μπορούμε να δυσκολέψουμε και την Γαλλία.

Και όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά κατά την διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, αφού προετοιμάζεσαι γι' αυτό. Ξέρεις λίγο τι να περιμένεις.

Ο τρόπος που παίζουν οι αντίπαλοι, τι τους αρέσει, σε τι είναι καλοί και σε τι δεν είναι τόσο καλοί. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για την Γαλλία ή τον Μπαπέ. Στο τέλος, έχει σημασία να αμυνόμαστε μαζί, ως ομάδα».