Το iOS 18 έχει ένα νέο δυναμικό wallpaper που αλλάζει χρώματα! (video)

Ανάλογα με την ώρα

Το iOS 18 έχει ένα νέο δυναμικό wallpaper που αλλάζει χρώματα! (video)

Χτες, Δευτέρα 8 Ιουλίου, η Apple κυκλοφόρησε νέες beta εκδόσεις για τα επερχόμενα λειτουργικά της συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11, visionOS 2 και tvOS 18. Στο πλαίσιο αυτό, ανακαλύφθηκε μια ξεχωριστή πινελιά για την οποία δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινως.

Συγκεκριμένα, η τρίτη developer beta του iOS 18 πρόσθεσε ένα νέο δυναμικό wallpaper για τα iPhone που αλλάζει χρώματα με την πάροδο του χρόνου! Προηγουμένως, το προεπιλεγμένο wallpaper για το iOS 18 προσέφερε τέσσερις στατικές χρωματικές επιλογές, η καθεμία με το αντίστοιχο dark mode της. Αυτή το δυναμικό wallpaper όμως, φέρνει σημαντικά περισσότερη οπτική ποικιλία, για αυτούς που βαριούνται εύκολα.

Μπορείτε να το δείτε εν δράσει μέσα από την ανάρτηση που ακολουθεί:

Να σημειωθεί πως αυτό το ιδιαίτερο wallpaper αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου συνόλου customization δυνατοτήτων που φέρνει το iOS 18. Για παράδειγμα, με τη νέα έκδοση του λογισμικού οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρωματίζουν τα εικονίδια των εφαρμογών της αρχικής τους οθόνης και να τα τοποθετούν πιο ελεύθερα. Επιπλέον, οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών θα αρχίσουν να υποστηρίζουν ξεχωριστά εικονίδια για το dark mode, κ.α.

Πηγή: Unboxholics.com