PlayStation: Η επετειακή limited έκδοση για τα 30 χρόνια του brand! (vid)

Αποκαλύφθηκε η επετειακή limited έκδοση για τα 30 χρόνια του brand!

PlayStation: Η επετειακή limited έκδοση για τα 30 χρόνια του brand! (vid)

Η Sony αποκάλυψε μια ειδική limited edition του PlayStation 5 για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της εμβληματικής σειράς παιχνιδοκονσολών. Η PlayStation 30th Anniversary Collection αποτίει φόρο τιμής στην αρχική κυκλοφορία της original κονσόλας PlayStation το 1994 με ένα νοσταλγικό ρετρό design.

Το κορυφαίο πακέτο είναι μια κονσόλα PlayStation 5 Pro σε limited έκδοση με ρετρό χρωματικό σχεδιασμό που παίρνει σχεδιαστικά στοιχεία από το πρώτο PlayStation. Περιλαμβάνει έναν SSD 2TB και αξεσουάρ που ταιριάζουν με την vintage αισθητική. Θα παραχθούν μόνο 12.300 αριθμημένες μονάδες του Pro για να αντιπροσωπεύουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του original στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Μια άλλη επιλογή είναι η digital έκδοση PS5 με SSD 1TB.

Και τα δύο επετειακά πακέτα διαθέτουν μερικά ωραία συλλεκτικά αντικείμενα μπόνους. Ένα αρχικό περίβλημα σύνδεσης καλωδίων σε στυλ PlayStation και δέστρες καλωδίων σε σχήμα PlayStation που παραπέμπουν στην αισθητική της δεκαετίας του 1990. Περιλαμβάνεται επίσης μια τυχαία επιλογή από αφίσες για την επέτειο των 30 χρόνων και αυτοκόλλητα PlayStation.

Εκτός από τις κονσόλες σε ρετρό στυλ, τα επετειακά πακέτα περιέχουν τα αντίστοιχα χειριστήρια και περιφερειακά DualSense. Το πακέτο PS5 Pro περιλαμβάνει ένα DualSense Edge και μια βάση φόρτισης.

Οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να έχουν την πιθανότητα να προπαραγγείλουν την επετειακή 30th Anniversary Collection από τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η κυκλοφορία ξεκινά στις 21 Νοεμβρίου.

Για όσους βρίσκονται σε περιοχές με άμεση πρόσβαση, τα μέλη του PlayStation Network μπορούν να κάνουν κράτηση του PS5 Pro, του Portal και του DualSense Edge απευθείας από το PlayStation Direct. Αλλού, οι προπαραγγελίες θα πραγματοποιούνται μέσω των καθιερωμένων συνεργατών λιανικής πώλησης.

Πηγή: techgear.gr