Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog "θα επαναπροσδιορίσει τις αντίληψη του κόσμου για το gaming"

Μεγάλα λόγια.

Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog "θα επαναπροσδιορίσει τις αντίληψη του κόσμου για το gaming"

Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog, του στούντιο που μας έφερε το "The Last of Us" και το "Uncharted", «θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη του κόσμου για το gaming», σύμφωνα με τον επικεφαλής Neil Druckmann.

Σε μια συνέντευξη με τη Naughty Dog και την ιδιοκτήτρια του PlayStation Sony, ο Druckmann κλήθηκε να μοιραστεί το προσωπικό του όραμα ή το ονειρικό του project που ελπίζει να υλοποιηθεί στο μέλλον. Έχοντας διατελέσει συν-σκηνοθέτης και επικεφαλής σεναριογράφος για τα franchises "The Last of Us" και "Uncharted", ο Druckmann δήλωσε ότι έχει ήδη εργαστεί σε αρκετά ονειρεμένα projects, αλλά εξακολουθεί να ανυπομονεί για το επόμενο.

«[Είμαι] αυτή τη στιγμή ενθουσιασμένος για κάτι νέο που ετοιμάζουμε, το οποίο είναι ίσως το πιο συναρπαστικό project στο οποίο έχω δουλέψει μέχρι στιγμής», δήλωσε ο Druckmann. Τίποτα δεν είναι γνωστό για το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog εξωτερικά, αλλά το στούντιο επιβεβαίωσε τον Μάρτιο του 2023 ότι είχε αποφασίσει για ένα project.

Ο Druckmann προσέφερε μας έδωσε μερικές πληροφορίες για το τι φαίνεται να επιτυγχάνει αυτό το παιχνίδι. «Ο κόσμος εκτιμά όλο και περισσότερο το gaming και η απήχηση του επεκτείνεται σε όλες τις ηλικίες, κάτι που δεν υπήρχε όταν εγώ μεγάλωνα», ξεκίνησε. «Αυτή η αλλαγή αναδείχθηκε από το τηλεοπτικό "The Last of Us", το οποίο ήλπιζα ότι θα γεφύρωνε το χάσμα μεταξύ gamers και μη gamers».

«Η επιτυχία της σειράς έφερε στο προσκήνιο το gaming, καταδεικνύοντας τις πλούσιες, καθηλωτικές εμπειρίες που προσφέρει. Αυτή η προβολή με ενθουσιάζει όχι μόνο για το τρέχον έργο μας αλλά και για τις ευρύτερες δυνατότητες του gaming να γοητεύσει ένα παγκόσμιο κοινό. Ανυπομονώ να δω πώς θα έχει απήχηση αυτό το νέο παιχνίδι, ειδικά μετά την επιτυχία του "The Last of Us", καθώς θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη του κόσμου για το gaming».

Όλα αυτά είναι πολύ αόριστα, φυσικά, αλλά φαίνεται σαν η Naughty Dog να σχεδιάζει να κάνει το μεγαλύτερο άλμα που κάνει ποτέ με το επόμενο παιχνίδι της. Εκτός από remasters, remakes και συλλογές, πρόσφατα κυκλοφόρησε το "The Last of Us: Part 2" το 2020, το "Uncharted: The Lost Legacy" το 2017 και το "Uncharted 4: A Thief's End" το 2016.

Πηγή: gr.ign.com