The Last of Us Part 1 Remake: Κυκλοφόρησε χορταστικό 10λεπτο gameplay video

Δείτε το gameplay video που κυκλοφόρησε η Naughty Dog για το The Last of Us Part 1 Remake.

The Last of Us Part 1 Remake: Κυκλοφόρησε χορταστικό 10λεπτο gameplay video

H Naughty Dog έχει ρίξει όλο το βάρος στην ολοκλήρωση του The Last of Us Part 1 Remake, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2022 για το PlayStation 5, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για Windows PC.

Η εταιρία, από την πλευρά της, έχει δεσμευτεί ότι το καινούργιο της project δεν θα είναι... ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά θα φέρει αναβαθμίσεις και βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα 10λεπτο gameplay video για να δώσει μία καλή γεύση από την αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Ακόμα, αποκάλυψε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το τεχνικό σκέλος, αναφέροντας native 4K γραφικά στα 30fps ή dynamic 4K στα 60fps, πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του τηλεχειριστηρίου DualSense (οπτική ανάδραση, trigger effects) και υποστήριξη της τεχνολογίας 3D audio.

Σημειώνεται ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν χτιστεί από την αρχή για να αναδείξουν τις δυνατότητες του PlayStation 5 και οι χρήστες θα δουν μία σειρά σημαντικών αλλαγών όσον αφορά στο οπτικό σκέλος, με λεπτομέρειες που θα κάνουν τον κόσμο που θα κάνουν τον κόσμο και του παιχνιδιού να μοιάζει πιο αληθοφανή.

Τέλος, θα συμπεριληφθεί permadeath mode για μόνιμη ήττα, σε περίπτωση θανάτου και speed run mode για όσους χρήστες θέλουν να «τρέξουν» το παιχνίδι.