ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Σούπερ Καπ της Κύπρου

Για το Σούπερ Καπ της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Πάφο.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Σούπερ Καπ της Κύπρου

Για το Σούπερ Καπ της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Πάφο.

Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού. Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο νησί και για λόγους ψυχολογίας, ενόψει της μάχης που ήδη μαίνεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τρεις μαζεμένες νίκες στο πρωτάθλημα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 10-1 !

Με το γκάζι στο πάτωμα ξεκίνησε στη σεζόν η Πάφος, από τη στιγμή που συνδυάζει γκολ και θέαμα. Εκπληκτική εμφάνιση από τους «γαλάζιους» και στην τελευταία αναμέτρηση με την ΑΕ Λεμεσού όπου έκανε πρόβα στο στάδιο που θα παίξει και με τον ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα όπου οδηγεί από νωρίς την κούρσα. Πολύπιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΠΟΕΛ-Πάφος Γκολ-γκολ (1.85)

Αδρεναλίνη

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Σεπτέμβρη Σόφιας υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ 1948. Της πήρε χρόνο να προσαρμοστεί της Σεπτέμβρη που ξεκίνησε με έξι συνεχόμενες ήττες τη σεζόν, αλλά πλέον μοιάζει να πατά καλύτερα στα ίδια της. Δύο συνεχόμενα τρίποντα με πιο πρόσφατο αυτό στο Πάζαρντζικ επί της Χεμπάρ (1-2). Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκει ρυθμό και αγωνίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς επιτρέπουν στους «ερυθρόλευκους» να καλύψουν το χαμένο έδαφος και προσεγγίζουν τις υψηλές θέσεις στην κατάταξη. Ομάδα που έχει Το εύκολο γκολ. Πληρώνει καλά το πιθανό ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεπτέμβρη-ΤΣΣΚΑ 1948 Γκολ-Γκολ (2.25)