Πασίγνωστοι ηθοποιοί, ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη αλλά ποτέ στην πραγματική ζωή

Πασίγνωστοι ηθοποιοί, ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη αλλά ποτέ στην πραγματική ζωή

Ήταν από τα «παιδιά του Δαλιανίδη», είχαν αουξέ στη μεγάλη οθόνη και σε πολλές ταινίες... έπαιζε κάτι μεταξύ τους επίσημα ή ανεπίσημα, έτσι ώστε ο κόσμος να αναρωτιέται αν η Μάρθα και ο Κώστας ήταν ζευγάρι στη ζωή.

Στην πραγματικότητα οι δύο «ερωτευμένοι» του σινεμά παρέμειναν φίλοι στην πραγματική ζωή και ποτέ δεν διέβησαν τον... Ρουβίκωνα.

Σε συνέντευξή της η Μάρθα Καραγιάννη τόνισε πως όταν εκείνη ήταν ελεύθερη ο Κώστας Βουτσάς ήταν δεσμευμένος ή το αντίθετο κι έτσι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό τους κάποια πονηρή σκέψη.

Επειδή όμως ο κινηματογράφος είναι με τη σειρά, μια παράλληλη πραγματικότητα αρκούντως ισχυρή στο συλλογικό ασυνείδητο έμεινε η υποψία ότι κάποια στιγμή Καραγιάννη και Βουτσάς μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι.

Ο Κώστας Βουτσάς το είχε ξεκαθαρίσει: «Ωραία γκόμενα ποτέ όμως δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι».


Από την άλλη μεριά, η Μάρθα Καραγιάννη είχε δηλώσει για τον Κώστα Βουτσά: «Να το ξαναπώ για πολλοστή φορά, όσο και αν δεν με πιστεύουν, πως δεν υπήρξαμε ζευγάρι. Κι ας πίστευε ο κόσμος πως εκτός από ζευγάρι στην οθόνη, είμαστε και στη ζωή. Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν. Με τον Βουτσά μας δένει μια αγάπη αληθινή, δυνατή, αγνή και αιώνια».