Gstaad Open: Πρώτη νίκη καριέρας του Μπερετίνι επί του Τσιτσιπά (highlights)

Ο Ματέο Μπερετίνι απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Gstaad Open: Πρώτη νίκη καριέρας του Μπερετίνι επί του Τσιτσιπά (highlights)

Στην καλύτερη φόρμα του εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται αποδεδειγμένα πλέον ο Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος με άψογη εμφάνιση απέκλεισε δύσκολα τον Στέφανο Τσιτσιπά από τη συνέχεια του Gstaad Open και προκρίθηκε ο ίδιος στον τελικό του 250ριού τουρνουά της Ελβετίας.

Ο Ιταλός ήταν αλάνθαστος από τη γραμμή του σερβίς και με αυτό ως μεγάλο όπλο νίκησε με 7-6 (6), 7-5 τον Έλληνα πρωταθλητή στον ημιτελικό του Σαββάτου (20/7). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπερετίνι δεν επέτρεψε ούτε ένα μπρέικ πόιντ σε όλο το ματς (!) στον Τσιτσιπά, κερδίζοντας το 92% των πόντων του στο πρώτο σερβίς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη καριέρας του Μπερετίνι επί του Τσιτσιπά, καθώς ο Ιταλός είχε ηττηθεί και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Κεντέν Αλίς από τη Γαλλία, ο οποίος στον έτερο ημιτελικό σέρβιρε εξίσου άψογα κερδίζοντας με 6-3, 7-6 (2) τον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ από τη Γερμανία.