Πρωτιά για την Κυριακοπούλου στο μίτινγκ της Νανσί με άλμα 4,70 μέτρων

Με ένα άλμα στα 4,70 μέτρα η Νικόλ Κυριακοπούλου πρώτευσε στο επί κοντώ γυναικών στο μίτινγκ της Νανσί στη Γαλλία, δείχνοντας ότι διανύει περίοδο φόρμας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πρωτιά για την Κυριακοπούλου στο μίτινγκ της Νανσί με άλμα 4,70 μέτρων

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται έδειξε η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Νανσί στη Γαλλία.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ ξεπέρασε τα 4,70 μέτρα και βελτίωσε το φετινό της 4,65 μ., επίδοση που της έδωσε την πρώτη θέση στη διοργάνωση.

Η Κυριακοπούλου αρχίζει να βρίσκει σταδιακά τον ρυθμό της, δεδομένου ότι δεν είχε κάνει όσους αγώνες θα ήθελε νωρίτερα στη σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα επιδιώξει πριν από τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες να συμμετάσχει σε μία ακόμη διοργάνωση.

Η 35χρονη αθλήτρια του Φώτη Στεφανή ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,30 μ., πέρασε με τον ίδιο τρόπο τα 4,40 μ., ενώ χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4,50 μ. Έπειτα άφησε τα 4,55 μ., για να περάσει με την πρώτη τα 4,60 μ. και στη συνέχεια με τη δεύτερη τα 4,70 μ.

Η Κυριακοπούλου στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,80 μ., κάνοντας έτσι ένα δυνατό τεστ, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των Αγώνων στο Τόκιο.

Στη δεύτερη θέση του γαλλικού μίτινγκ με 4,60 μ. έμεινε η Κουβανή πρωταθλήτρια Γιαρισλέι Σίλβα.