Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται να περιμένει - «Σκούπα» και φάιναλ φορ

Ο Ολυμπιακός καλείται να τελειώσει τη δουλειά στη Μαδρίτη

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται να περιμένει - «Σκούπα» και φάιναλ φορ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μαδρίτη αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά. Είτε το βράδυ της Τρίτης είτε της Πέμπτης. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένει. Η Ρεάλ είναι Ρεάλ και δεν χρειάζεται να μπει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό και το ιδανικότερο θα ήταν να τελειώσει τη δουλειά από το τρίτο κιόλας παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Έφτασε στη Μαδρίτη εν μέσω μπλακ άουτ

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο στη φωλιά της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να πέσουν αμαχητί. Και μιλάμε άλλωστε για την περσινή φιναλίστ και την προπέρσινη νικήτρια της διοργάνωσης. Παρούσα στο φάιναλ φορ την τελευταία τριετία. Όπως και ο Ολυμπιακός δηλαδή. Κάποιος φέτος θα μείνει απέξω.

Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να λείπουν από το Άμπου Ντάμπι. Έκαναν το 2-0 και θέλουν άλλη μια νίκη για να πετύχουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Η Ρεάλ θα έχει άγχος, ξέρει όμως και από ανατροπές. Πρόπερσι όλοι θυμόμαστε το επικό come back που έκανε κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί στη Μαδρίτη, όπως τα είπε ο Μπαρτζώκας. Ούτε χαλαρός αλλά ούτε και πιεσμένος. Με ηρεμία να κάνει το παιχνίδι του και να επιβληθεί απ’ την αρχή, ώστε να φορτώσει με ακόμη περισσότερη πίεση τη Ρεάλ. Όλα τότε θα γίνουν πιο εύκολα.

Ο Θρύλος έχει κερδίσει φέτος τέσσερις φορές τη Ρεάλ, ας γίνει και το πέμπτο, ώστε να έρθει μιαν ώρα αρχύτερα η πρόκριση στο φάναλ φορ!

Ας βγάλει …σκούπα μέσα στη Μαδρίτη, παίρνοντας και μια εκδίκηση για τις ήττες στα δυο περασμένα φάιναλ φορ.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110