Κόλιανιν: «Μας λείπει αγωνιστικός ρυθμός, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Οι δηλώσεις των Χέρβο Κόλιανιν και Μανώλη Ζερδεβά μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Πριμόρατς.

Κόλιανιν: «Μας λείπει αγωνιστικός ρυθμός, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο με 20-19 (κ.δ. 12-12)!

Τόσο ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας Χέρβο Κόλιανιν όσο και ο τερματοφύλακας, που έπιασε το τελευταίο πέναλτι, Μάνος Ζερδεβάς, δηλώνουν ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στο ιδανικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν:

«Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολη η πρεμιέρα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Φάνηκε ότι μας λείπει αγωνιστικός ρυθμός, φάνηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο νερό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε παιχνίδια και είμαι σίγουρος, ότι θα δούμε την ομάδα καλύτερη στη συνέχεια».

Και οι δηλώσεις του Μανώλη Ζερδεβά:

«Σίγουρα, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Έχουμε μια ομάδα με ποιοτικό και βαθύ ρόστερ, όμως πρέπει να το αποδείξουμε και στην πισίνα. Δεν το κάναμε, σήμερα. Πήραμε τη νίκη, έστω και στα πέναλτι. Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα και τον παίκτη λιγότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, διότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς, την άλλη βδομάδα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Όσον αφορά στην απόκρουση του πέναλτι, δεν στέκομαι ποτέ στην προσωπική απόδοση. Δεν ήμουν καλός στο παιχνίδι, ήθελα να εξιλεωθώ στα πέναλτι, χαίρομαι που τα κατάφερα και κερδίσαμε».