Euro Cup πόλο: Έχασε αλλά ελπίζει η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε απ' τη Μπαρτσελόνα με 13-11

Euro Cup πόλο: Έχασε αλλά ελπίζει η Βουλιαγμένη

Πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά ο ΝΟ Βουλιαγμένης… Η ομάδα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς ηττήθηκε με 13-11 από τη Μπαρτσελόνα, το Σάββατο (28/9), στο δεύτερο παιχνίδι της για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, οι «μπέμπηδες», που θα αναμετρηθούν την Κυριακή (29/9) στις 11.30 το πρωί με την Ιρέν Τζένοβα Κίντο, διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, αφού η Σολάρις Σίμπενικ (την οποία ο ΝΟΒ έχει νικήσει με 12-10) επικράτησε νωρίτερα της ιταλικής ομάδας με 12-9.

Χωρίς τον τραυματία Χαλυβόπουλο και χρεωμένο με πολλές ποινές, το νεανικό σύνολο του ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Με κορυφαίο τον Χαβιέρ Γκορία που σημείωσε πέντε γκολ, η Μπαρτσελόνα ζευγάρωσε τις νίκες της στον όμιλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής