Euro Cup πόλο: Ο Πανιώνιος «βούλιαξε» την Τενερίφη

Ο Πανιώνιος εύκολα κέρδισε την Τενερίφη με 16-9

Euro Cup πόλο: Ο Πανιώνιος «βούλιαξε» την Τενερίφη

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Πανιώνιος το παιχνίδι με την ισπανική Τενερίφε Ετσέιντε, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αφού επιβλήθηκε με 16-9.

Ο Κώστας Γκιουβέτσης ήταν ο κορυφαίος των «κυανέρυθρων», αφού πέτυχε έξι γκολ, εκ των οποίων πέντε συνεχόμενα μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο δεύτερο οκτάλεπτο, μετατρέποντας το 5-2 σε 10-2. Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία για το συγκρότημα του Κώστα Δήμου.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι και τα πιο σημαντικά για τον νεοσμυρνιώτικο σύλλογο, απέναντι σε δύο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης. Το Σάββατο (28/9) στις 18:30 ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ουγγρική Ζόλνοκι και την Κυριακή (29/9) στις 12:30 θα παίξει με τη γερμανική Σπαντάου, με στόχο να εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του και συνάμα την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΕ ΕΤΣΕΪΝΤΕ 16-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 6-2, 4-2, 2-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 6, Παπάκος, Σουζούκι, Γραμματικός, Τακάτα 2, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Κούκουνας, Μπιτσάκος 1, Μαυροβουνιώτης.

Τα γκολ της Τενερίφε Ετσέϊντε πέτυχαν: Μόλτεν 3, Γκαρθία Σάλες 1, Αράγια 1, Μερκάντο Λόθα 1, Σοριάνο Γκουαρντία 1, Σαλβαδόρ Μαγκάνα 1, Γκουτιέρεζ Γκονζάλες 1.