Euro Cup πόλο: Με το δεξί στους ομίλους η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη κέρδισε 12-10 τη Σίμπενικ 

Euro Cup πόλο: Με το δεξί στους ομίλους η Βουλιαγμένη

Με κορυφαίο τον 18χρονο Νίκο Γιαννάτο, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε της κροατικής Σολάρις Σίμπενικ με 12-10, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη.

Παρά την απουσία του τραυματία Αριστείδη Χαλυβόπουλου, οι «μπέμπηδες» κατάφεραν να εξασφαλίσουν τους τρείς βαθμούς και μάλιστα με ανατροπή. Η κροατική ομάδα προηγήθηκε με 9-8 στα πρώτα δύο λεπτά της τέταρτης περιόδου, αλλά με δύο γκολ του Γιαννάτου και από ένα των Ούμποβιτς και Αλμύρα, το σύνολο του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς «σφράγισε» τη νίκη και έβαλε τα θεμέλια για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Το Σάββατο (28/9) στις 19:30 ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα του ομίλου Μπαρτσελόνα και την Κυριακή (29/9) στις 11:30 θα παίξει με την ιταλική Τζένοβα Κουίντο. Υπενθυμίζεται ότι την πρόκριση για την επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτοι του ομίλου.

Oκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 2-2, 4-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 2, Χατζής 2, Γούντχεντ, Ν. Καστρινάκης, Καραγιάννης, Σπάχιτς, Γιαννάτος 4, Λεβαντής.

Τα γκολ της Σολάρις Σίμπενικ πέτυχαν: Πελίσαριτς 4, Πέτκοβιτς 2, Βρντόλιακ 1, Μπουλάτ 1, Ακράπ 1, Σπαράντα 1.