Σολανάκης: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκριση»

Ο Μανώλης Σολανάκης αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις του Απόλλωνα Σμύρνης στον προκριματικό όμιλο του EuroCup.

Σολανάκης: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκριση»

Η ομάδα πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ, όπου θα επιδιώξει το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου να πετύχει το βασικό ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EuroCup.

Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μλάντοστ, την ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης, την Κάταρο Κότορ (Μαυροβούνιο) και τη Σεντ Αντρέου (Ισπανία).

Για να πάρει την πρόκριση ο Απόλλων θα πρέπει να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης και ο Μανώλης Σολανάκης δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει κυλίσει πολύ καλά η προετοιμασία μας έως τώρα. Υπήρξε και το τελευταίο τεστ, που ήταν το τουρνουά του ΣΕΔΥ, από το οποίο βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και πήραμε και αγωνιστικό ρυθμό που μας έλειπε αρκετά. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει υγεία στην ομάδα και θέληση. Έχουμε έρθει… πεινασμένοι σε σχέση με κάποια στραβοπατήματα που είχαμε την περυσινή σεζόν και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι για να εκπληρώσουμε τον βασικό στόχο που είναι η πρόκριση».

Ο 30χρονος φουνταριστός συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα. Θεωρώ ότι το θέμα της πρόκρισης βρίσκεται στα χέρια μας, υπάρχουν πολύ αξιόλογες ομάδες, με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, όπως η Μλάντοστ. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκάθαρος στόχος είναι η πρόκριση, αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα έρθει».