Champions League: Ήττα για την Βουλιαγμένη, 14-13 από την Ραντνίσκι

Την ήττα γνώρισε η Βουλιαγμένη με 14-13 από την Ραντνίσκι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β΄ προκριματικού ομίλου του Champions League.

Champions League: Ήττα για την Βουλιαγμένη, 14-13 από την Ραντνίσκι

Χωρίς πόντο παραμένει η Βουλιαγμένη στον Β΄ προκριματικό όμιλο του Champions League, ο οποίος φιλοξενείται στην πόλη Κραγκούγεβατς.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 14-13 στη δεύτερη αγωνιστική από την Ραντνίσκι και απώλεσε κάθε πιθανότητα να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο γκρουπ, όπως επίσης και την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Euro Cup (κλήρωση στις 16/9).

Η ομάδα του Λαιμού έφθασε σε απόσταση αναπνοής (10-9) λίγο πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος, ωστόσο η Ραντνίσκι με την εμπειρία της και τον κόσμο στο πλευρό της κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της στο γκρουπ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ουγγρική Ζούγκλο επιβλήθηκε της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 14-13, με 8 γκολ του Εκλέρ.

Την Κυριακή (15/9, 19.00) η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ζούγκλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης 1, Καλογερόπουλος 6, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης 2, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Β' ΟΜΙΛΟ

(Σε 2 αγώνες)

Ραντνίσκι 6

Ζούγκλο 3

Μλάντοστ 3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 0

*Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα ενταχθεί στη συνέχεια στον Β’ όμιλο, στη φάση των «16» της διοργάνωσης, μαζί με την κάτοχο του τίτλου Φερεντσβάρος, τη Γιάντραν Σπλιτ από την Κροατία και την Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία.