Εθνική Γυναικών: Τελειώνει η Καμμένου από την τεχνική ηγεσία, αναλαμβάνει ο Παυλίδης

Η Αλεξία Καμμένου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική πόλο Γυναικών, μετά από τρία χρόνια.

Εθνική Γυναικών: Τελειώνει η Καμμένου από την τεχνική ηγεσία, αναλαμβάνει ο Παυλίδης

Κλείνει ο επιτυχημένος σχεδόν τριετής κύκλος της Αλεξίας Καμμένου στην Εθνική πόλο γυναικών, καθώς η Ελληνίδα προπονήτρια αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον "γαλανόλευκο" πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας έχει πάρει την απόφαση για ανανέωση εντός της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην προχωράει στη σύναψη νέας συνεργασίας με την Καμμένου.

Η πολύπειρη τεχνικός έκανε ντεμπούτο με την Εθνική τον Ιανουάριο του 2022. Στο διάστημα της παρουσίασης στο τιμόνι της "γαλανόλευκης" κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα πόλο γυναικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια, καταλαμβάνοντας στο Παρίσι την 7η θέση.

Η καθοδήγηση της Εθνικής θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια, αφού ο Χάρης Παυλίδης θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να αντικαταστήσει την 55χρονη προπονήτρια.

Μέχρι πρότινος ο 53χρονος τεχνικός καθόταν στον πάγκο της εθνικής Κίνας, από τον οποίο αποχώρησε αφού προηγουμένως την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς της Γαλλίας, ενώ μαζί πανηγύρισε και το χρυσό τους Ασιατικούς Αγώνες.

Για 15 χρόνια ο Χάρης Παυλίδης αποτέλεσε προπονητής του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού.