Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: Πανηγυρικά στα ημιτελικά η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων νίκησε 16-3 την Αυστραλία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: Πανηγυρικά στα ημιτελικά η Εθνική

Πλώρη για μετάλλιο έβαλε η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε 16-3 την Αυστραλία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Έτσι, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη θα αντιμετωπίσουν πλέον αύριο (21/9) στις 14.00 ώρα Ελλάδας στα ημιτελικά τις ΗΠΑ, που λίγο νωρίτερα κέρδισαν δύσκολα την Ολλανδία (11-10) με γκολ της Χάσετ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης της Εθνικής αναδείχθηκε η Αριάδνη Καραμπέτσου με 2/3 γκολ (67%).

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εξασφάλισε και η Ισπανία, η οποία επιβλήθηκε άνετα της Ν. Ζηλανδίας με 16-5 και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ιταλίας-Ουγγαρίας.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 3-16

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 1-3, 1-5

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη 2, Δρακωτού 2, Πιοβάν 5, Κανελλοπούλου, Μπέτα 1, Γαλανοπούλου 1, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Οικονόμου 1.

Τα τέρματα της Αυστραλίας πέτυχαν: Στέφενς 1, Ι. Σμιθ 1, Κράνλεϊ 1.