Α1 πόλο γυναικών: «Μυδραλιοβόλο» ο Ολυμπιακός 31-5 την Ηλιούπολη!

Ασταμάτητες οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν την Ηλιούπολη με 31-5

Α1 πόλο γυναικών: «Μυδραλιοβόλο» ο Ολυμπιακός 31-5 την Ηλιούπολη!

Κάνοντας ό,τι ήθελαν στην πισίνα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού συνέτριψαν την Ηλιούπολη με 31-5 και έκαναν το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» γρήγορα στρέφουν την προσοχή τους στον ελληνικό «εμφύλιο» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Άλιμο το Σάββατο στο Παπαστράτειο.

Πρώτες σκόρερ η Σάντα και η Χριστοδούλου-Αουτ, με έξι γκολ η κάθε μία (πέντε η Β. Πλευρίτου).

Τα οκτάλεπτα: 8-2, 7-0, 6-1, 10-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Κωνσταντοπούλου, Χριστοδούλου-Αουτ 6, Κουρέτα 3, Σάντα 6, Τριχά 1, Άντριους 3, Σιούτη, Νίνου 1, Β. Πλευρίτου 5, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Καραγιάννη, Δρακωτού 1, Μπίκου 1.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σωτήρης Ζουμπουλιάς): Λ. Μαυρωτά, Κύρκου, Ι. Μαυρωτά 1, Γεωργίου, Παναγιότι 1, Μαρκατσέλη, Κοκκίνου 1, Υφαντή, Κρασάκη, Κοτσάφτη, Κατσώνη, Χέλμη, Σταυρίδου, Σιγάλα, Χαλκίτη 2.

Δηλώσεις:

Στεφανία Σάντα: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε σε κάποια πράγματα στην άμυνα και την επίθεση, πιο πολύ στην κόντρα. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμες για το Σάββατο και για αυτό είχαμε τόση μεγάλη διαφορά σήμερα, διότι θέλαμε να παίξουμε με πάθος, όπως παίζουμε σε κάθε αγώνα. Στόχος μας, το Σάββατο, είναι η νίκη, είναι ένας σημαντικός αγώνας στην Ευρώπη».