Α1 πόλο γυναικών: Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός 12-10 τον Άλιμο!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θριάμβευσαν εκτός έδρας επί του Αλίμου με 12-10

Α1 πόλο γυναικών: Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός 12-10 τον Άλιμο!

Καλύτερος στα καθοριστικά σημεία ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε νικητής στο αποψινό ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών, κερδίζοντας μέσα στο σπίτι του φιλόδοξου Αλίμου με 12-10!

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας, στο ντέρμπι κορυφής της φετινής Α1, βρέθηκαν πίσω με 4-2, 5-3, αλλά ανέβασαν «στροφές», επέβαλαν τον ρυθμό τους και με 5-0 σερί, ξέφυγαν με 8-5, κυριαρχώντας απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην έδρα του Αλίμου, με πρώτες σκόρερ τις Μυριοκεφαλιτάκη και Τριχά, με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 0-3, 5-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Πάνος Βέργος): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Μπιτσάκου, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς, Ριμπάνσκα 1, Μαρλέτα 2, Κοντογιάννη 2, Λάζαρη, Ζλάτου, Δασκαλάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ραϊκρόου, Χριστοδούλου-Αουτ, Κουρέτα, Σάντα, Τριχά 3, Αντριους 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Νίνου 2, Β. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Καραγιάννη, Δρακωτού, Μπίκου.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Ξαναλέω, η χρονιά είναι πάρα-πάρα πολύ μεγάλη, θα παίξουμε πολλά παιχνίδια με τον Άλιμο, ακολουθεί ένα διαφορετικό ματς για την Ευρώπη. Εμείς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τα κορίτσια έχουν πάρα πολλή όρεξη. Και αυτό μας δίνει μεγάλη σιγουριά και αισιοδοξία για το μέλλον».

Βάσω Πλευρίτου: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα, δεδομένης της περιόδου που βρισκόμαστε. Η προπόνηση δεν σταματάει, συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα, είμαστε στην αρχή ακόμα. Πήραμε μία νίκη και συνεχίζουμε. Βελτιωνόμαστε προπόνηση με την προπόνηση και κοιτάμε τους επόμενους στόχους που έχουμε».