Α1 πόλο ανδρών: Πέρασε απ' τη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός 15-6 τον Πανιώνιο 

Α1 πόλο ανδρών: Πέρασε απ' τη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτήν τη φορά μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, την έδρα του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκαν με 15-6 επί των «κυανέρυθρων» του Κώστα Δήμου, για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου και με «2 στα 2» είναι στην κορυφή.

Με βασικό όπλο την πολύ καλή άμυνα, με τον Παπασηφάκη σε μεγάλη μέρα επιθετικά (6 γκολ συνολικά) και με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο (6-0 χωρίς απάντηση), το “τριφύλλι” πήρε το πάνω χέρι, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα: Στο 1:43 πριν από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και με το σκορ στο 5-11, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ΧΩΡΙΣ αντικατάσταση ο Γιάννης Παπάκος, με τον Παναθηναϊκό να εκτελεί πέναλτι και να παίζει τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-15

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-6, 3-3, 1-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Σουζούκι 1, Γραμματικός, Τακάτα 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Κούκουνας, Τρασάι, Παρτσόγλου, Παυλοστάθης, Μπιτσάκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Σκλήρας, Νικολαΐδης 2, Παπανικολάου 2, Μαρσέλλος, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 6, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς, Ασβέστης, Χαραλαμπόπουλος, Πορτοκάλης.